Minu esimene Jamila ja mussooni Rajastan

Tulin konverentsilt tagasi mõningase koguse hennaga ning segasin hommikul kokku oma elu esimesed Jamila ja CCJ HP-spetsiaalse mussooni-Rajastani pastad.

Mulle eelmise nädala kolmapäeval tehtud Jamila, mis oli käel u 2 tundi, kohutavas külmas ning millega ma läksin veel samal õhtul st siis u 6-7 tundi hiljem duši alla, on kohati siiani nähtav. Jamila-Rajastani segu sai kätele tehtud eelmisel laupäeval, oli peal 2 tundi ning elas Londonis üle korduvaid geeli-desinfektandiga puhastamisi. See on üsna kenasti peal. Mõlemad kuluvad maha märgatavalt paremini kui minu varasemad hennad – ei mingit laigulisust, kulumine on ühtlane ning kõige paremini on peal ikkagi mustri algus.

Need on VAPUSTAVAD hennad ja tõesti väärt olema parimad. Ei mingit rohelist värvi sees, superpeen pulber. Rajastani oma on tõesti väga sitke (stringy), nii et kipub isegi pisut sültjaks. Sellele hennale pole tõesti mingeid lisasahhariide vaja. Jamila sai vist natukene liiga vedel ja ma panin sellele kile vist liiga tihedalt peale, liigne vedelik ei hinganud välja. Jamilale peaks vist natuke mingeid sahhariide panema, sest see kipub tõesti kuivamise käigus murenema.

Segasin pastad kokku hommikul, sidrunimahlakontsentraadi, karkade tee ja musta tee seguga, vedelik oli heal juhul toasoe (ja toas on mul praegu kaunis jahe). U 12 tundi hiljem on mõlema pasta värvusreaktsioon kenasti olemas. Algselt jäid pastad ka üsna tükiliseks, nii et ma mõtlesin neid õhtul saumikseriga natukene ühtlasemaks mikserdada, aga praegu lusikaga segades vaatasin, et tükid on üllatavalt ‘ära sulanud’ ning pasta on ühtlane ja mõnus.

Mõlemast pastast jätan puhtalt alles poole ning ülejäänud osa segan omavahel kokku. Peen ühtlane ja üsna konkreetse tekstuuriga Jamila ning siiani kergelt sültjas ja veniv Rajastani peaks teineteist oivaliselt täiendama. Siiani loentud kogemustest kiidetakse seda segu just kõige enam, nii pasta tekstuuri, pealekandmise mugavuse, värvi tooni kui ka värvi kestvuse pärast.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: