Rubriikide selgituseks

Hennaleht on hetkel ‘nagu on’ süsteem – blogilikult ladestub uus teave uute kirjetena ja varasemad sissekanded jäävad nagu on, kajastades minu teadmisi ja mõtteid tolles hetkes. Ma ei kõpitse vanu asju alt üle vaid lisan uue teksti.

Püüan siin lahti kirjutada oma sildistamise-süsteemi ehk on siis vajaminevat infot lihtsam otsida. Püüan tekste kirjutada nii, et need haakuksid kõige rohkem 2-3 teemaga.

Enda katsetused tähistab minu katsetusi kas pastade, mingite tehnikate, ettevalmistustööde või muu tegevuse osas. Paljud asjad saavad alles siis selgeks, kui need on oma köögis või oma naha peal ära proovitud.

“Kuidas teha” tähistab konkreetsete juhistega tekste – ettevalmistused, pasta segamine, pealekandmine jms.

Hüva nõu on nn nipinurk ja kajastab eluks vajalikku või elu lihtsamaks tegevat infot. Kuskohast saada hennat, milline on hea segu, mida keegi enda peal katsetades avastanud on.

Hennast üldiselt ongi üldinfo – ajalugu, huvitavad faktid.

Henna juustele – siit leiab ainult neid tekste, mis kajastavad juustel kasutamiseks mõeldud hennatehnikaid, retsepte, nippe jne. Kui Sa tahad juuste ja hennaga midagi ette võtta, siis see on õige link.

Henna nahal kajastab peamiselt tekste mehndi kohta, aga kuna hennal on oluline roll ka nahahoolduses, siis võib siit alt leida ka vastavalt üldisema nahahooldussuunitlusega tekste.

KKK ehk korduma kippuvad küsimused püüab anda hennast kiire ülevaate algajale ning koondab tõeliselt hädavajalikku infot.

Lingid annab otselinke vajaliku või huvitava info juurde. Youtube’is on häid klippe henna kohta, teinekord leiab siit-sealt midagi huvitavat lugemist. Võimalik, et kunagi saavad siin all olema ka viited vabavaralistele mustrilehekülgedele. Kui ma ükskord jõuan.

Põhimõttelised seisukohad kajastab minu enda isiklikke veendumusi, tõekspidamisi ja arvamusi ning selle sildi alla lähevad ka sõnavõtud mõne eriti rumala või eksitava teabe leidmisel, valeinfo kohta jm

PPD-“must henna” on nii silt kui ka eraldi leht. Seda selle pärast, et esiteks eksib siia lehele väga palju neid inimesi, kes otsivad infot musta henna kohta ning ma tahan teha kõik, mis minu võimuses, et nad ei sattuks mõne nurgahennataja või soperdaja küüsi, kes talle PPDga midagi nahale tegema hakkab. Musta hennat ei ole olemas! Ning nii selle sildi kui eraldi lehe alt leiab infot PPD ja selle kohta, mida see inimesele teha võib. Ma olen kahjuks enam kui veendunud, et kas Eestis võib ikka veel leida neid “toredaid hennatätoveerijaid”, kes süüdimatult inimestele juuksevärvi nahale mögistavad ning kellel jääb oma tegevuse õigustamiseks elupäevade lõpuni õigust veel ülegi.

Tehniline osa baasretseptid, hooldus, lisaained, tehnilised nõuanded.


Lisa kommentaar