Suhtlus – Hennaskond

Praegu on Hennelehel olemas väike foorumi-laadne suhtluskanal FaceBookis: Hennaskond
Kanal on avalik ning kõigile avatud, anonüümseid kommentaare ei lubata. Mina moderaatorina seisan hea selle eest, et asjad käest ära ei läheks: spämm jms kustutatakse lihtsalt ära.

Hennaskond on praeguseks juba enam kui 100-liikmeline kogukond, kus saab erinevatelt katsetajatelt üsna kiireid vastuseid oma küsimustele, muredele ja probleemidele alates henna ostmisest kuni selle nahalt/juustest mahasaamiseni.

Hennategemiste info jookseb FaceBookis ka läbi Hennaserai fännilehe.

7 kommentaari “Suhtlus – Hennaskond

  1. Tere!
    Sa kirjutad väga hasti, täpselt ja vaimukalt, lausa nauding lugeda!
    Hennaussid minu käel veel elavad. Näpu pealt on peaaegu kustunud, aga mujal OK.
    Kui saan mõnesse kiiremasse netiühendusse saadan pildid teele.

  2. Esiteks kiidaks kodulehekülge – väga asine ning inforikas. 🙂 Tekkiski kohe soov ise ka seda imeasja – sennat proovida, kuid sellega seoses tekkis mul küsimusi. Nimelt enda loomulik toon on nagu keskmisel eestlasel ikka – heleda kartulikoore karva, kuid olen aastaid neid tumepruuniks värvinud (sekka ka kõiki muid värvikatsetusi ja -eemaldusi), hetkel siis on peaaegu musta värvi (tumepruun tegelikult minumeelest, kuigi osade inimeste jaoks tundub värvitoon juba must olevat) ja väike ca 1 cm väljakasvu ja sekka ka üks punakas triip tukas.
    Niisiis, kui ma nüüd sennaga juuksed üle teen, mis siis juhtub selle punase triibu, mu loomuliku juuksevärvi ja selle tumeda juukseosaga? Ja kui ma pärast värvin endal järelkasvu, siis kuidas sennaga töödeldud juus mõjutab värvi lõpptulemust?

    Jäädes teie vastust ootama,
    -Helen-

    Kõike head !:)

  3. Tere!

    Kena , et selline leht ka eesti keeles on.Miski aeg hakkas hennaga värvimine, no tegelikult aus olla üldse taimedega värvimine huvi pakkuma ja sai avastatud inglisekeelset netimaailma vastavate vihjete osas.Nüüd veel parem, kohe eesti keeles kätte toimetatud kogu teave.Nüüd siis juba 3 proov hennaga värvida.. näis mis tulemus seekord saab 😀

    Tänan ja jõudu siis edasi ajada seda henna asja.

  4. Tervist,

    Olen täiesti segaduses ja mures. Olen kolm korda hennaga värvinud juukseid kuid lubatav must värv ei tule minu tuhmblondidel juustel välja. Mitte kuidagi.
    Ostsin musta hennat Tallinnast Lushi poest, ja tulemus oli vist ainult juustele kasulik…värvist mitte halli haisugi…
    Nyyd eile ostsin ma Watsonist Irida hennat ja basmat. Värvisin hannaga algul, peas oli 2 tundi(tulemus kollane-oranzikas) ja siis basmaga, peas 1, 15 tundi,(tulemus hallikad juuksed).

    Segusid tegin nii et valasin kuuma vett pulbrile hulka ja kui ei olnud nii kuum enam, määrisin pähe…

    Mida ma valesti teen? :S

    Ette tänades,

    Linda

    1. Natukese naiivne oleks panna hennapulbrile kuuma vett, kas pole? Sa oled midagi toasoojast veest kuulnud? Ei? Nüüd kuulsid. Katseta ja teinekord, uuri natuke tausta ka.
      Päikest. 🙂

  5. Tere,
    vaadates henna kehamaalingute pilte tekib nii suur isu neid ka ise teha. Kas nende tegema õppimiseks korraldatakse ka koolitusi vms? (Tartus) Salongis teha laskmine ei paelu mind. Kustkohast saada sobivaid mustreid ja koonust?

  6. Thanks for another informative website. Where else may I get
    that kind of info written in such an ideal approach?
    I have a challenge that I’m simply now working on, and I have been at the glance out for such information.

Lisa kommentaar